Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Σε περίπτωση που έχετε καλλιτεχνικό ταλέντο, μπορείτε να στολίσετε ένα ειδικό βαπτιστικό πακέτο μόνοι σας! Αυτό θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα και θα είστε σίγουροι ότι δεν θα υπάρχει δεύτερο τέτοιο βαπτιστικό σετ στον κόσμο!

Θα χρειαστείτε:

- ένα βαπτιστικό κουτί ή μια τσάντα βάπτισης 

- μια μεγάλη λαμπάδα βάπτισης (90 εκατοστά)

- ένα μπουκαλάκι για λάδι (περίπου 100-150 ml)

- ένα απλό σαπουνάκι

- μια μεγάλη πετσέτα και μια λαβέτα για τα χέρια (οπωσδήποτε λευκά)

- εσώρουχα μωρού (αν το παιδάκι είναι πάνω από 3 χρονών μπορείτε να του πάρετε απλό λευκό μπλουζάκι και ένα λευκό βρακάκι, ενώ αν είναι κάτω από 3 χρονών συνήθως χρειάζεται και ένα καπελάκι)

Προαιρετικά μπορείτε να πάρετε κάτι για στολισμό κολυμβήθρας (για παράδειγμα 3 πασχαλινά κεράκια) και μια λευκή πάνα αγκαλιάς ή ένα σεντονάκι για την υποδοχή του μωρού.

Ο στολισμός του κουτιού και της μεγάλης λαμπάδας εξαρτάται μόνο από τη φαντασία σας! Κορδέλες, φιόγκοι, τούλι, ζωγραφιές - η λίστα είναι ατέλειωτη! 
Αν αναρωτιέστε «από πού να πάρω την αστόλιστη λαμπάδα βάπτισης», «πού να αγοράσω αστόλιστο κουτί/μπαούλο βάπτισης» και «πού μπορώ να αγοράσω εσώρουχα λαδόπανα», σας προτείνουμε το αστόλιστο σετ βάπτισης BeBeBox για αγόρι ή κορίτσι σε τιμή προσφοράς μόνο 89€! Αν έχετε ήδη πετσέτες, τσάντα ή κάποιο άλλο αξεσουάρ που χρειάζεται στη βάπτιση, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας κάνουμε την αντίστοιχη έκπτωση! Καλές δημιουργίες!

 

Διαβάστε επίσης:

Τι πρέπει να αγοράσει ο νονός για τη βάπτιση;

Τι λόγια πρέπει να πει ο νονός κατά τη βάπτιση;

Πώς να μειώσω τα έξοδα της βάπτισης;