Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Βάπτιση για αγόρι με θέμα Ναύτης/Καπετάνιος/Καράβι.

Το ναυτικό στυλ είναι πάντα στη μόδα! Δείτε μερικές καλές ιδέες για τη θεματική βάπτιση "Ναύτης" παρακάτω:  

Προσκλήσεις
Ένα καραβάκι στην πρόσκληση αποτελεί πολύ συνηθισμένο σύμβολο βάπτισης για ένα αγοράκι. Το "ναυτικό" στυλ, όμως, σας παρέχει αμέτρητες ιδέες για το design μιας πρόσκλησης! Για παράδειγμα, μπορεί να είναι ένας παλιός χάρτης που οδηγεί σε κρυμμένο θησαυρό (δηλαδή το μέρος που θα γίνουν τα βαπτίσια).

Μια πολύ οικονομική ιδέα για πρόσκληση είναι να αγοράσετε μερικά μέτρα από "ναυτικό" χοντρό σχοινί και να στολίσετε την κάθε πρόσκληση με έναν ναυτικό κόμπο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απλή κόλλα σιλικόνης για αυτή τη δουλειά). πααμείνετε στην κλασσική λύση του καραβιού για το design της πρόσκλησης, σκεφτείτε να το φτιάξετε... σε μορφή οριγκάμι (διπλωμένη χαρτοκατασκευή σε σχήμα καραβιού)!

Μπομπονιέρες
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απλό! Αγοράστε μικρά μπαουλάκια και γεμίστε τα με κουφέτα! Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, μπορείτε να γεμίσετε το μπαουλάκι... με σοκολατένια κέρματα:) Μια πιο απλή αλλά κομψή λύση είναι να πάρετε κανονικά σακουλάκια από τούλι ή χαρτί και να κολλήσετε έναν ναυτικό κόμπο στο καθένα.

Στολισμός
Βάλτε δύο μικρά ενυδρεία με χρυσόψαρα στο κεντρικό τραπέζι ή στο τραπέζι με τις μπομπονιέρες! Τα τραπέζια για τους καλεσμένους μπορούν να έχουν στολισμό με κοχύλια και τιμόνια.ν ξεχνάτε ότι μπορείτε να φτιάξετε καραβάκια-οριγκάμι από κανονικό χαρτί! Βάλτε στην κορυφή του κάθε καραβιού μια οδοντογλυφίδα με σημαία που θα λέει το όνομα του βαπτιστήρα σας ή τον αριθμό του τραπεζιού - αυτές οι μικρές λεπτομέριες θα κάνουν τα βαπτίσια σας αξέχαστα! 

Βαπτιστικό σετ και ρούχο
Διαλέξτε ένα σετ στολισμένο με καραβάκι ή άλλα θαλασσινά σύμβολα (τιμόνι, κόμποι κτλ), όπως το πακέτο βάπτισης Ναύτης με τιμή μόνο 139€ (ή σε προσφορά 119€ με κουτί βάπτισης). 

Επιλέξτε ένα «ναυτικό» στυλ και για το ντύσιμο του παιδιού. Δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να έχει τις λευκές-γαλάζιες γραμμούλες, αρκεί να είναι καλοκαιρινό και να έχει κατάλληλα χρώματα!