Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies
Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με την χρήση των cookies.
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

Θα δώσετε στον βαφτιστήρα σας το όνομα Νίκος; Ή απλά σας αρέσουν οι περιπέτειες του μικρού από το γνωστό μυθιστόρημα; Διαλέξτε τον Μικρό Νικόλα για να γίνει το σύμβολο της βάπτισής σας!

Ιδέες για βάπτιση με θέμα Μικρός Νικόλας
1) Τοποθετήστε έναν μεγάλο μαύρο πίνακα κάπου στον χώρο. Προτείνετε στους καλεσμένους να γράψουν ευχές για τον βαπτιστήρα σας. Τα πιο μικρά φιλαράκια του μικρού σας που δεν ξέρουν να γράφουν ακόμα, μπορούν να παίξουν ευχάριστα ζωγραφίζοντας!

2) Οι περισσότεροι καλεσμένοι δεν κρατάνε τις κανονικές μπομπονιέρες για ενθύμιο. Στολίστε την μπομπονιέρα σας με «σχολικά» πράγματα όπως στυλό ή μολυβάκι. Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι οι καλεσμένοι σας θα κρατήσουν ένα μικρό σουβενίρ από τη βάπτιση! Μπορείτε να αναπτύξετε αυτή την ιδέα και να φτιάξετε ειδικά στυλό με το όνομα του βαπτιστήρα σας.

3) Ξεχάστε τις βαρετές προσκλήσεις! Οι δικοί σας καλεσμένοι μπορούν να λάβουν ένα... εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων με ειδική υπενθύμιση σχετικά με την ώρα και το μέρος όπου θα γίνει η βάπτιση.

4) Όσο αφορά τον στολισμό του χώρου, πρέπει να θυμάστε ότι τα χρώματα του Μικρού Νικόλα είναι το σκούρο μπλε, το κόκκινο και το λευκό.

Διαλέξτε το πακέτο βάπτισης Μικρός Νικόλας και το θεματικό σας πάρτυ είναι έτοιμο!